Quote

 
skulle ju vara bra ibland...

Dålig bloggning!

Idag var det första skoldagen, jävlar vad nice (lägg märke till den grova ironin). Nej, men så farligt var det inte, man slipper vissa folk och det var skönt och vi var bara där i cirka en timme. Lämnade in ledighetslapp första dan, ganska skönt om jag får säga det själv. Men det var ganska härligt att träffa alla igen. Efter skolan så åkte vi till McDonalds och drack kaffe och sen gick vi runt tills vi svalt och då gick vi till McDonalds igen och åt. Sen gick vi hem till saga och kollade på film, så de va mys! Nä, nu ska jag nog ta och lägga mig och kolla på SATC eller någon film. Kram!
 
 
inspiration

Michael Kors Watch

 
Det här måste nog vara världens finaste klocka. Punkt slut. Äääälskar den, vill haa deeen! Haha, den kostar runt 2000 kronor på den amerikanska Michael Kors sidan, så den kostar säkert lite mer i Sverige i affär. Jag har sett att Michael Kors klockorna finns i en affär i MOOD Gallerian. Om jag inte skulle åka till London så skulle jag nog ta och köpa den här!

"God morgon!"

Hej! Vaknade för drygt en och en halv timma sen och nu sitter jag och kollar lite på Martha Stewart och Lauren Conrads hemsida. Man hittar alltid jättebra saker på båda hemsidorna! Hittade en nyttig frukost som verkar jättegod som jag nog ska börja äta på vardagarna. Jag hatar i vanliga fall frukost, men ska börja äta med ordentligt på morgonen.
 
Kanske ska ta och laga det här nu?
 
 

I won't let you go. Now you know, I've been crazy for you all this time.


Godmorgon! - Longboard Bilder

 
Godmorgon! Guuuud vad jag vill ta en massa sånna här bilder, men vi har ju ingen sån här miljö i Sverige. Det skulle ju t ex. inte bli riktigt samma känsla när man ser en gran i bakgrunden istället för en palm och klarblått vatten. Men såklart att de gåååår, hahah random men jaa. Just nu sitter jag och kollar på inspelat "So You Think You Can Dance" och det är lika bra som vanligt!

❤ Jaden Smith ❤

 
 
Hej. Liksom kolla på killen och på vad han gör. KOLLA PÅ HONOM. Å min gud. Hejdå.

Wanties


Skolstart

I mitt förra inlägg idag så gjorde jag ju ett inlägg om en outfit man kan ha "back to school" men jag skrev inte ens när jag börjar skolan igen.. Haha! Men jag börjar alltså skolan igen den 23 Augusti och då är vi väl knappt i skolan och sen dagen efter så är det handledar dag, så då ska vi iväg och göra något med klassen. Så jag har det rättså bra nu i början av skolan, och sen så åker jag ju till London när riktiga skolan börjar (tror jag iaf?), haha!
 
Bjuder på en till bild från när jag fotade mig själv....

First day of SCHOOL (!)

 
Jag vill ha tröjan mest av allt just nu. Jackan (som är från Zara) är min nya höstjacka och jag älskar den! Jag har börjat gilla helsvarta outfits. Jag vet inte varför men det är så enkelt och snyggt. Men man måste slänga på sig lite armband och en fin jacka för att det inte ska bli för ehm.. ja svart! Och det bästa är ryggen, hur fin som helst!
 
 
 
Har letat efter den i flera Gina Tricot affärer men har inte hittat den ännu.. Men om jag inte hittar den snart så tar jag nog och frågar mamma om hon kan beställa hem den åt mig! Den kostar 249 kronor och du hittar den alltså på Gina Tricot. Om jag hittar toppen så kommer jag garanterat ha den första dagen i skolan!

I'm going to London!

 
På morgonen den 25 Augusti så sätter jag mig på planet till London! För att sen vara där i fyra dagar och hinna med så mycket som möjligt och shoppa så mycket som möjligt. Och det bästa är ju att för inte så länge sen så öppnade de Victoria's Secret där och nu kan jag köpa en massa VS saker! Självklart så kommer de bilder på allt jag har köpt när jag kommer hem! Åh vad jag längtar! Hihihi!

Italian food

 
Behöver jag ens säga något? Italiensk mat. Det är typ en anledning till varför man ska åka dit, jag åt antingen pasta eller skaldjur eller både och till middag varje kväll. Och jag tröttnade inte. Mums! Hahha.

Note to self

Tumblr_lta3jfh2qq1r48sbfo1_500_large_large

Don't give a fuck


När vi lagar mat!

 
Då pappa inte är hemma så får jag och Elina ta och laga mat själva och så blir de ju lite bättre såklart, haha! Nej men det blev en sallad med kyckling, bacon och halloumi. Och jag kan stolt säga att jag grillade (!!) kycklingen själv och det blev jättebra, haha!
 
 
Ett ungefärt recept nudå...
Till två personer
 
- Två kycklingfiléer
- Två paket bacon
- En förpackning med mixad sallad
- Gurka
- Tomater
- Röd paprika
- En halloumi ost
 
 
Man kan såklart ha annat i salladen. T ex. Elina hade avokado och röd lök i också.

LOL

Såg nyss klart på filmen "LOL" med Elina. Den var jättemysig! Men nu är man depp för att allt är så perfekt i sånna där filmer. Men jag tycker att ni borde ta och se den!

 


Självporträtt

 
Det var ju rätt så fint väder idag (speciellt på eftermiddagen/kvällen) och då passade jag på att ta lite självporträtt. De blir aldrig bra tycker jag, någonting är alltid fel, haha! Men så är det väl alltid med bilder på sig själv. Får se vad jag hittar på imorgon, är med kompisar det vet jag, men vad vi hittar på har vi lite delade åsikter om, hahah! Men det ska nog gå bra! Kram.

Arm Candy

 
Jag är alldeles förälskad i armband nuförtiden, det är nästan det bästa jag vet. Och många ska det vara och olika stilar och färger. Alla dessa ovan är från GinaTricot och kostade under två hundrak, det turkosa armbandet och det tunna "snöret" är från ett set och de andra är från ett annat. De kostar under två hundra, och du får en del arband för pengarna. Slå till!

Beautiful Sunset in Sardinia

Copyright by Josefin Nordin | josefinsbeauty.blogg.se
 
Under en vecka i juni så åkte jag och de närmsta släktingarna på pappas sida till Sardinien. Jag har aldrig vart i Italien förut, men det är helt fantastiskt! Sardinien är en ö som ligger utanför Italien och det var jättefint där! Kan tänka mig att det ser nästan likadant ut som på Sicilien. Men iaf! Det kommer dyka upp fler bilder från Sardinien lite nu och då! "Godmorgon" förresten! 

Nu kör vi!

 
Nu kickar jag igång den här bloggen i samma stund som att jag sitter och väntar på att OS-Avslutningen ska börja. Jag kommer att blogga om lite allt möjligt men mestadels om mode och skönhet men även foto och min vardag! Om ni vill premunerera på min blogg via bloglovin' så gör ni det till höger, i menyn. Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga utan att jag hoppas ni kommer tycka om min blogg! Kram.

Välkommen till Josefin's Beauty!

 
Namn: Josefin Nordin
Ålder: 14 år
Bor: I en förort till Stockholm
Civilstatus: Singel
Födelsedag: 31/5 - 1998
 
Jag är en glad och rastlös tjej på 14 år som dansar discodans och går i skolan. På fritiden är jag med mina vänner, shoppar, dansar discodans, designar lite bloggdesigner och fotograferar! Jag har skilda föräldrar och bor därför varannan vecka hos min pappa i hus och varannan vecka i lägenhet med mamma. Utöver mamma och pappa så har jag en storasyster (Elina) som är född år 1995. Har mina ups and downs men det går bra ändå!
 
 
 
josefinsbeauty.blogg.se
 
Bloggen startades år 2012 i början av Augusti och innan har jag bloggat på t ex. sssummer.blogg.se. Men slutade blogga där då jag kände att den inte speglade riktigt den brud jag är idag. I den här bloggen kommer du få ta del av massor av inspiration, shoppingtips, vill-ha-kollage, get-the-look och en massa massa mer! Självklart så kommer du även få ta del av mitt vardagliga liv också!
 
 
 
Om du tycker att min blogg verkar intressant så kan du följa min blogg på bloglovin'
Follow on Bloglovin
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0